Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У смт Новоолексіївка стався вибух, причини з’ясовуються

Сьогодні, 14 квітня, о 13.30 у смт Новоолексіївка Генічеського району пролунав вибух в автомобілі ВАЗ 2101 з одеськими номерами, припаркований у громадському місці. Оперативну інформацію надає голова Генічеської районної державної адміністрації Олександр Воробйов.

Він зазначає, що за попередніми даними у автомобілі під час вибуху нікого не було. Усього постраждало 5 осіб, з них 4 було госпіталізовано, 1 особа померла.

Олександр Воробйов також інформує, що загиблий чоловік 1977 року народження, мешканець Новоолексіївки, проїжджав поряд на велосипеді. Постраждалі знаходяться у лікарні,  1 особа у травматологічному відділенні зі складними переломами, 1 особа з травмами голені, 1 особа у хірургічному відділені з опіками, 1особа – студент училища 1998 року народження, мав осколкове поранення сонної артерії, він отримав допомогу та був відпущений з лікарні.

На даний момент працює слідча група, з’ясовуються причини вибуху. Попередня версія щодо вибуху газобалонного обладнання не підтверджується, через те що прикмети установки ГБО в цьому автомобілі не встановлені.

«Поки не буде знайдено вибухову речовину чи вибухове обладнання, ми не можемо трактувати теракт це чи замикання в автомобілі», – прокоментував Олександр Воробйов.

http://khoda.gov.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН